Romantický Valentín 2012 Bratislava

firmy - Články - Ubytovanie - Romantický Valentín 2012 Bratislava
Romantický Valentín 2012 Bratislava

Deň Sv. Valentína, valentínsky pobyt s ubytovaním, valentínska romantická večera, valentínske prekvapenie a to všetko každý rok čaká na pravých zaľúbencov.

Je jedno či máte osemnásť, tridsať alebo osemdesiat rokov, dôležitá je len Vaša láska a Vaše láskyplné objatie Vášho partnera, priateľa alebo manžela, ktorý v tej chvíli stojí pri Vás. Pripravte si básničku, pripravte si prejav, pripravte si lístok do kina, či do divadla a večer prekvapenie. Valentín je už tu a aj vy myslíte na toho svojho / na tú svoju lásku, je čas na dávanie a čas na príjmanie darčeka. Nenechajte to na náhodu, ale vezmite to pevne do svojich rúk.

Páni – vy môžete poštekliť dušu partnerky tým, že jej kúpite pekný šperk, alebo kyticu kvetín, kabelku, alebo šminky – tie žiadnu ženu neurazia J.  Dámy, vy zase určite viete, že muži sú na sexi oblečenie, ale nie  také pre všetkých – len pre neho! Valentínsky deň je pre Vás možno skúškou a možno znovu opakujúcim sa zážitkom, ktorý si chcete vychutnať . A vychutnať si ho chcete vo dvojici, tak ako to máte radi.

Romantika, sviečky, tiché prostredie, alebo tanec, diskotéka, či opera, divadlo, kino, to všetko sa dá stihnúť. Alebo aj výlet do pekného prostredia napríklad pri Bratislave v okolí Rusoviec, dobre sa vymrznúť von a potom  v príjemnom prostredí zohriať svoje srdce ešte viac, až kým predtým štípajúce líca pri sviečkach nezahoria vášňou a láskou.

Niektorí ľudia Valentínskemu dňu nepripisujú takú hodnotu, ale vy iste nechcete patriť medzi nich, ak ste romantikmi, že? Veď čím viac je takýchto „bohatých“ sviatkov pre zaľúbených, tým lepšie, veď ako by to bolo bez nich? Aj keď ľúbiť by sme mali celý rok a je jedno, kedy urobíme pre partnera prekvapenie, naša láska by sa mala prejavovať našimi činmi a nie iba povrchnými „skutkami“ ako ukážka pred ostatnými. Ak máte otvorené srdce, určite to včas pochopíte a budete vedieť ako sa tešiť z maličkostí pri tom svojom milovanom, pri tej svojej milovanej...

Ak chcete stráviť pravú valentínsku zábavu v príjemnom prostredí s partnerom, priateľom, manželom, potom tu máme pre Vás tip:

Romantický Valentín 2012 Bratislava – Rusovce

  • - ubytovanie pre 2 osoby s raňajkami
  • - fľaša sektu na izbe
  • - jedna romantická večera pre 2 osoby
  • - parkovanie v objekte zadarmo
  • - možnosť neskoršieho check-out do 12.00 h.
  • - je potrebná rezervácia minimálne 1 deň vopred

Cena balíčka 60 € / 1 noc (možnosť predĺžiť si pobyt o jednu noc navyše za príplatok 25 €)
(cena neobsahuje miestny poplatok za ubytovanie v hodnote 1,65 €/osoba/noc)

Valentínska akcia


Firmu nájdete na webstránke Valentínska akcia na ubytovanie

Fotky k Valentínskej akcii


Romantický Valentín 2012 Bratislava má označenia

darčeky, Penzióny pri Bratislave, Ubytovanie, Ubytovanie pri Bratislave,