Lustre a závesné svietidlá

firmy - Firemné blogy - Svietidlá - Lustre a závesné svietidlá
Lustre a závesné svietidlá

Vyberáte si závesné lampy do kuchyne, obývacej izby, haly, predsiene či izby? Chcete kúpiť v e-shope luster, závesnú lampu, závesné svetlo, dekoračné svetlo? Plánujete si zaobstarať rustikálny závesný luster s rôznymi kombináciami materiálov ako sklo, kov v podobe bronzu, striebornej imitácie, chrómu, plastu,v rôznych farebných kombináciách? Vyberáte luster so sklom - matný, číry, rôznorodo vzorovaný, s obrázkami na skle, alebo s detským motívom?

Výber lustra

Pri výbere lustra alebo závesného svietidla hra úlohu farba, materiál, design – dekoračné doplnky, tvar, veľkosť , počet žiaroviek, žiariviek, veľkosť svietidla, účel, cena, zariadenie bytu, trendy a móda a mnoho iných faktorov. Výber teda nie je jednoduchý. No napriek tomu si  ľudia prevažne vyberajú z ponuky lustrov väčšinou podľa dvoch kritérií - a to vzhľad a cena. Pričom je zaujímavé to, že luster si kupujeme na 10 i viac rokov, ale nie sme ochotní investovať do kúpy viac peňazí. Áno nie každý si môže dovoliť (v tomto momente) investovať do svietidla povedzme sumu 200 €, ale myslite na to, že za málo peňazí je väčšinou málo muziky.

Pri výbere stále pamätajte na to, že na každú miestnosť potrebujete určitý počet luxov, čo môže ovplyvniť náš zrak a teda aj celkový zdravotný stav. Alebo výška stropu (príklad: výška stropu je 240 cm a výška najvyššieho člena rodiny 185 cm, potom potrebujete luster ktorý má maximálnu veľkosť  50 cm) a to už vlasmi vráža do žiarivky. Preto sa poraďte s predajcom aj o zdanlivých maličkostiach skôr ako si luster/závesnú lampu objednáte.

Síce sú stále novšie a modernejšie trendy a jednoduchšie riešenia interiérov, no stále sú v obľube renesančné, staršie a zastaralo pôsobiace rustikálne svietidlá a lustre. Staršia generácia ľudí zostáva verná tým druhom svietidiel, ktoré im pripomínajú ich mladosť. Novinkám dôverujú viac mladí ako starší.

Všeobecne panuje akýsi vzor, ktorý v nás evokuje potrebu zakúpiť do kuchyne, do predsiene, obývacej izby atď. luster, prípadne lampu podľa mienky a presvedčenia ľudí, ktorí s nami žijú v našej domácnosti a podľa ktorých predstáv sa aj prispôsobujeme. Tí ktorí sa z tejto „ovplyvňovacej“ priepasti dostali a nechajú si poradiť svojim vlastným názorom, si vyberajú lustre odvážne.

Do moderných domácností si ľudia kupujú skôr jednoduchšie tvary nových dizajnov, laicky povedané žiarovky zavesené na akomsi drôte, doplnenom o kúsok skla, či plastu s malými tienidlami. Niekomu sa páči „tanier„, alebo „guľa“ zavesené na kábli, alebo „slamený klobúk „ a inému prestížny, honosný kráľovský vyzdobený kryštálový luster. Aj vo farebnosti sú dnes takmer neobmedzené možnosti kombinácií svetelných farebných škál.

Moderné lustre a závesné svietidlá na predaj nájdete na stránke e-shopu


Firmu nájdete na webstránke http://www.svietidla-eshop.sk/

Fotky


Lustre a závesné svietidlá má označenia

kamenná predajňa, svietidlá, svietidlá Bratislava,

Súvisiace články