Články

firmy - Články

Články zo sveta firiem a podnikania, nové služby, obchody, ktoré môžete formou článku spropagovať.

Kategórie článkov

Najnovšie pridané články zo sveta firiem

Čo robiť s fiskálnou pokladňou ak meníme firemné údaje?

Čo robiť s fiskálnou  pokladňou ak meníme firemné údaje?

Ani vy neviete ako postupovať pri zmene údajov vo firme? Čo všetko prípadne zmeny prinášajú? V tomto článku vás oboznámime s postupom platným podľa zákona o ERP č. 289/2008 Z.z.

celý článok

Porucha fiškálnej pokladne

Porucha fiškálnej pokladne

Aj vy máte stres z toho, že čo ak sa vám pokazí registračná pokladnica? Viete, aké kroky ste podľa zákona povinný spraviť?

celý článok

Refinancovanie hypotéky môže ušetriť tisíce Eur

Refinancovanie hypotéky môže ušetriť tisíce Eur

Predstavte si, že ste si pred dvomi rokmi zobrali hypotekárny úver a dnes Vám vaša banka poslala informáciu, že na nasledujúce obdobie Vám stanovila úrok 4.5%. Pokiaľ ste mali dohodnutú variabilnú úrokovú sadzbu, ktorá nebola fixovaná na žiaden index, banka môže úrok upraviť ako potrebuje. Vám zostávajú do termínu zmeny úrokovej dva mesiace, a rozmýšľate čo máte robiť. V reklame ste sa dozvedeli, že ponúkajú hypotéku s úrokom 3.75% prípadne ešte s nižším úrokom, tak rozmýšľate, že by ste mohli pouvažovať, či sa Vám oplatí prefinancovanie úveru novým úverom.

celý článok

Všetko o hypotéke - získajte najlepšiu hypotéku

Všetko o hypotéke - získajte najlepšiu hypotéku

Rozhodujete sa o kúpe alebo rekonštrukcii bytu alebo domu, chystáte rozsiahlejšiu rekonštrukciu bytu, domu alebo chaty a zamýšľate sa nad spôsobom financovania pomocou hypotéky? Pre tým ako vôbec vkročíte do banky by ste sa mali oboznámiť zo spôsobom financovania pomocou hypotéky, teda zistiť si čo najviac, najlepšie všetko o hypotéke.

celý článok

Terchovská koliba - oplatí sa v nej zastaviť

Terchovská koliba - oplatí sa v nej zastaviť

Máte chuť na tradičné slovenské špeciality a poctivú domácu kuchyňu? Zastavte sa po ceste v Terchovej a navštívte Hotel diery, ktorého súčasťou je tradičná Terchovská koliba. Navštíviť túto kolibu môžete aj po návrate z niektorej turistickej vychádzky v Jánošíkových dierach. Koliba je výborným východiskovým bodom, kde sa priamo pred Kolibou nachádza veľké parkovisko a priamo tu začínajú najkrajšie okruhy tiesňavami v Jánošíkových Dierach. Po nádherných zážitkoch z turistiku Vám dobre padne obed alebo večera v príjemnom prostredí s ľudovou muzikou.

celý článok