Terchovská koliba - oplatí sa v nej zastaviť

firmy - Články - Reštaurácie - Terchovská koliba - oplatí sa v nej zastaviť
Terchovská koliba - oplatí sa v nej zastaviť

Máte chuť na tradičné slovenské špeciality a poctivú domácu kuchyňu? Zastavte sa po ceste v Terchovej a navštívte Hotel diery, ktorého súčasťou je tradičná Terchovská koliba. Navštíviť túto kolibu môžete aj po návrate z niektorej turistickej vychádzky v Jánošíkových dierach. Koliba je výborným východiskovým bodom, kde sa priamo pred Kolibou nachádza veľké parkovisko a priamo tu začínajú najkrajšie okruhy tiesňavami v Jánošíkových Dierach. Po nádherných zážitkoch z turistiku Vám dobre padne obed alebo večera v príjemnom prostredí s ľudovou muzikou.

V kolibe sa pohodlne usadí až 80 osôb a počas leta je možné posedenie aj na letnej terase, kde sa zmestí až 60 ľudí.

Z jedálneho lístka je naozaj niekedy problém si vybrať, pretože by ste najradšej ochutnali hneď niekoľko jedál naraz. Tu sú niektoré slovenské špeciality podávané v kolibe:  bryndzové halušky, kapustové strapačky, domáce bryndzové a mäsové pirohy, domáce šuľance s makom, grilované špeciality z bravčovej panenky a krkovičky, špeciality z kuracích pŕs a baraniny. Výber z vegetariánskych jedál, domáce polievky - úžasná fazuľová polievka, pečené kolená, rebierka a zabíjačkové špeciality. Domáce zemiakové placky na rôzny sposob. Bezlepkové polievky a jedlá vhodné pre celiatikov.

Ak chystáte rodinnú oslavu, či firemné posedenie, obed s priateľmi alebo obchodnými partnermi, prípadne chcete svojim zahraničným kolegom alebo partnerom ukázať tradičnú slovenskú kolibu a ochutnať výborné domáce špeciality, je terchovská koliba tým pravým a overeným miestom, ktoré môžete s hrdosťou navštíviť.

Mali sme možnosť sa v tejto terchovskej kolibe stravovať, a môžem ju len doporučiť. Výborné jedlá, pozorná a príjemná obsluha. A naozaj, najväčším problémom bolo rozhodnúť sa, ktoré z ponúkaných jedál si vybrať :) Dobrú chuť!


Firmu nájdete na webstránke Hotel Diery - ubytovanie Terchová

Fotky z terchovskej koliby, niekoľko jedál a samozrejme Jánošík


Terchovská koliba - oplatí sa v nej zastaviť má označenia

Jánošíková koliba, Ubytovanie, ubytovanie Terchová,