Firemné konferencie a školenia

firmy - Články - Ubytovanie - Firemné konferencie a školenia
Firemné konferencie a školenia

Pripravujete firemné školenie, konferenciu, alebo chcete usporiadať team building v prírode a hľadáte vhodnú lokalitu s možnosťou ubytovania, konferenčnej sály a dostupných team buldingových aktivít?

Hotel Diery v Terchovej sa nachádza v príjemnom prostredí Národného parku Malá  Fatra. K dispozícii je všetko potrebné na konferenciu aleb školenie - sála s kapacitou až do 100 ľudí, dataprojektor s plátnom, flipchart, ozvučenie sály, ktorú je v prípade potreby napr. premietania možno zatemniť. Okrem hlavnej sály je k dispozícií malý salónik s kapacitou do 12 osôb. Obe sály sa nachádzajú v oddelenej a nerušenej časti hotela.


Priamo od hotela začínajú turistické chodníky smerom do tiesňav Jánošíkové Diery. Podľa zdatnosti účastníkov a vyhradeného času môžete absolvovať rôzne obtiažnu turistiku. Môžete si naplánovať malý okruh Dolnými a Novými Dierami, ktorý Vám zaberie orientačne okolo 2 hodín. Veľký ohruh Novými a Hornými Dierami Vám zaberire do 5 hodín. Výhodou je, že trasy sú naplánované s východiskovým aj návratovým bodom priamo k Hotelu a výbornej štýlovo zariadenej Terchovskej Koliby s domácimi špecialitami.

Pre teambuildingové aktivity Vám priamo personál hotela vie zabezpečiť rôzne súťaže, ako hľadanie Jánošíkovho pokladu v Jánošíkových dierach, či turistický prechod Jánošíkovými dierami so sprievodcom. Je možné turistiku naplánovať tak, aby končila jazdou na profi kolobežkách zo Štefanovej. Ak radi splavujete je tu možnosť splavu rieky Oravy a ďalšie aktivity ako paintball, ľukostrelba, preťahovanie lanom, či súťaže v rúbaní alebo pílení dreva. Nemožno zabudnúť ani na tradičné terchovské súťaže v zatĺkaní klincov do klátu čí hádzanie zemiakov do koša na diaľku.

Priamo za hotelom je k dispozícií vonkajší areál pre ďalšie teambuidlingové aktivity. Môžete tu usporiadať opekačku alebo grilovačku, či rôzne už vyššie spomenuté súťaže.
Pre firemné akcie pre viac ako 20 ľudí Vám ponúkajú zvýhodnené balíky ubytovania s polpenziou. Ak máte záujem prežit nezabudnuteľnú firemnú akciu v nádhernom prostredí Malej Fatry neváhajte kontaktovať manažéra hotela a nechajte si vypracovať ponuku šitú na mieru presne podľa Vašich potrieb. Bližšie informácie o cenách a kontakty nájdete na webstránke hotela Diery v časťi firemné akcie v Terchovej.


Firmu nájdete na webstránke Firemné akcie - Hotel Diery Terchová

Fotky


Firemné konferencie a školenia má označenia

firemné akcie, teambuilding, Ubytovanie,