Obliečky na vankúše nízka cena dobrá zmena

firmy - Články - Internetové obchody - Obliečky na vankúše nízka cena dobrá zmena
Obliečky na vankúše nízka cena dobrá zmena

Rozmýšľate už dlhšie, že by ste chceli vymeniť vankúše, no cena za nové vankúše vymenené za ešte použiteľné sa Vám zdá privysoká?  Potom máme pre Vás typ ako to elegantne vyriešite. Niečo Vám naznačil už názov tohto článku “Obliečky na vankúše nízka cena - dobrá zmena“. Áno, výmena obliečky dokáže malý / veľký zázrak ak berieme do úvahy, že obliecť vieme aj škaredý ošumelý, starý, staromódny a nevýrazný vankúš do novej peknej, modernej obliečky.

Prečo by sme mali spať stále na tých istých vankúšoch, keď si ich môžeme jednoducho spestriť a dopriať rýchlu zmenu?

Nová obliečka dodá Vášmu vankúšu zaujímavý mladistvý vzhľad a potom ho už môžete vystaviť ako dekoračný vankúš. Alebo si oblečiete nielen vankúše vo vankúšove (link na obliečky), ale vyberiete si  aj obliečky na periny alebo paplóny. Cena za obliečku môže byť v podstate o viac než polovicu nižšia ako za samotný (kvalitný) vankúš. Teda vankúš v rozmeroch 40x40 stojí bežne od 20-30 €, ale obliečka stojí  10-15 €. Napríklad v tomto e-shope na predaj vankúšov máte možnosť kúpiť obliečky a vankúše za takéto ceny.

Nie všetci výrobcovia ponúkajú rovnako kvalitné vankúše a preto pri výbere zvážte, na aký vankúš, či obliečku položíte svoju unavenú hlavu. O kvalite vankúšov píšeme v článku Lacné vankúše za nízku cenu - kvalita alebo brak?. Praktické zapínanie obliečky na zips Vám umožní vyprať buď samotný vankúš alebo obliečku, napríklad keď ste nedopatrením ušpinili časť obliečky.

Obliečky teda menia a spríjemňujú domácnosť a prakticky pomáhajú takmer rovnako ako vankúše, len sú o niečo lacnejšie. Výhodu nájdete aj v tom, že každý deň môžete mať vankúš iný a za cenu jedného vankúša môžete mať dve obliečky.

„Aby sa Vám dobre spalo a odpočívalo, môžete si zmeniť vzhľad vankúša obliečkou, alebo si pred spaním pôjdete zacvičiť, či previezť sa na bicykli, ale to už necháme na Vašom zvážení :)“.


Firmu nájdete na webstránke Vankúše - www.vankusovo.sk

Fotky


Obliečky na vankúše nízka cena dobrá zmena má označenia

dekoračné obliečky na vankúše, dekoračné vankúše, obliečky na paplóny , obliečky na periny, obliečky na vankúše 40x40, obliečky na vankúšiky, posteľné obliečky,

Súvisiace články