Konečne Bicykle v Petržalke

firmy - Články - Šport - Bicykle - Konečne Bicykle v Petržalke
Konečne Bicykle v Petržalke

Detské, juniorské, dámske, pánske, Trekingové, horské, krosové, touringové, turistické, City - bicykle do mesta, Cestné závodné a športové, Fitness bicykle, Urban mestské bicykle, Skladacie, a k tomu servis na jednom mieste v Bratislave - Petržalke.

Mestská časť Bratislava Petržalka potrebovala predajňu na bicykle ako soľ. Veď v Petržalke žije okolo 500 000 obyvateľov, čo je asi 10% ľudí z celého takmer 5 a pol miliónového Slovenska. A Koľko je detí, ktoré ešte nemajú tento rok bicykel? Koľko dospelých, ktorý museli kupovať bicykle o niekoľko kilometrov ďalej? Takže je tu dobrá správa - konečne predajňa bicyklov v Bratislave - Petržalka a so servisom, ale hlavne so širokým výberom bicyklov a je tu možnosť kúpiť bicykel na splátky. V novej kolekcii sa prestavia značkové bicykle typov ako DOWNHILL, Freeride, All moutain, Marathon, MTB "29", MTB XC Race, MTB Sport, BMX, Dirt street, Cruiser - imidžové bicykle, Tandemy  a ďalšie.

Dokonca máte možnosť (v Rámci Bratislavy blízkeho okolia) si nechať bicykel doviesť až k Vám domov.

Požičiame Vám bicykel na pár dní

Ak máte ako rodina už dva bicykle a chceli by ste si požičať tretí, alebo nemáte žiaden ale už tento týždeň chcete ísť na víkend s priateľmi na bicykli, čo v takej chvíli? Čo tak požičať si bicykel? V Petržalke v predajni bicyklov máte možnosť zapožičania bicyklov na jeden, či viac dní aj pre viacčlennú „posádku“ či skupinu, alebo rodinu.

Čo by to bola za predajňa ak by tam boli prehnane vysoké ceny?

A práve preto pre máte v predajni bicyklov Petržalka možnosť kupovať bicykle za veľmi prijateľné ceny na ktoré sa oplatí prísť pozrieť priamo do predajne.

Kde nájdete predajňu bicyklov v Bratislave – Petržalke?

Predajňa bicyklov sportservis bike sa nachádza na Betlarskej ulici č.11, (neďaleko Lídla, pri kostole v blízkom okolí hotela Bonbón a jazera - Petržalské štrkovisko Draždiak).


Kto predáva bicykle v Petržalke a poskytuje rýchly servis?

Zakúpiť si ich môžete v predajni bicyklov Športservis, ktorá  je pripravená a schopná zabezpečiť bicykle podľa Vašej chuti , servis podľa potreby a služby podľa Vašich predstáv.



Firmu nájdete na webstránke www.sportservis.sk - Bicykle Bratislava Petržalka a Podunajské Biskupice

Fotky


Konečne Bicykle v Petržalke má označenia

bicykle, bicykle Bratislava, predaj bicyklov, predajňa bicyklov v Petržalke,