Moderná domácnosť moderné svietidlá

firmy - Firemné blogy - Svietidlá - Moderná domácnosť moderné svietidlá
Moderná domácnosť moderné svietidlá

V modernom byte, moderné svietidlá. Moderné dizajnové svietidlá sú väčšinou také, ktoré presne zapadnú do priestoru miestnosti podľa štýlu nábytku, podlahy, farieb stien a použitých doplnkov. Nie je nič nezvyčajné ak tento celý priestor interiéru navrhne architekt vrátane svietidiel, ktoré odporučí použiť.

Pri výbere svietidiel dnes nerozhodujú len technické parametre ale aj estetické cítenie „používateľa“. Ženy si svietidlá vyberú úplne inak ako muži. Niežeby ženy neboli tak technicky znalé, alebo muži esteticky bez fantázie, ale je to jednoducho tak. Medzi mužmi a ženami je rozdiel pri výbere svietidla do domácnosti. Muž pozerá na celkovú životnosť, spotrebu energie, bezpečnosť svietidla a až potom na tvar a vzhľad svietidla. Žena pri výbere svietidla si najprv vyberie farbu, vzhľad a v duchu si predstavuje, či sa to svietidlo bude do obývačky, alebo spálne hodiť. Žena si nechá rada poradiť mužmi obsluhujúcimi v obchode na svietidlá. Je úplné samozrejmé nakupovať v e-shope a cez internet vyhľadať  podľa obrázka, alebo podľa fotky.

Starý luster renesančného štýlu je nahraditeľný novým moderným svietidlom jednoduchého typu, ktoré sa hodí do vynoveného, či zrekonštruovaného interiéru. Každý  si dá do bytu iný nábytok a je možnosť zariadenia prakticky v každom štýle. Dokonca v cene nábytku nie je veľká priepasť, keď zvážime  rôznorodosť materiálov a kvality. K designu izby sa iste hodí aj primerané svietidlo.  Dnes v e-shopoch na svietidlá dostanete dokonalú napodobeninu rustikálnych svietidiel, prichádza do módy a aj do úvahy „retro štýl“, kde sa výrobcovia presným napodobením približujú obľúbenému lustru alebo inému svietidlu, ktoré ste povedzme roky používalo a je pre Vás akousi spomienkou. Rozdiel je v tom, že tieto svietidlá už majú dokonalejšie spracovanie kovov, alebo úpravou plastu sa dosiahne efekt, kedy vyzerajú rovnako ako starožitnosti. O životnosti týchto materiálov by sme mohli pochybovať, ale rozhodne klobúk dole pred dokonalými duplikátmi.

Väčšie e-shopy poskytujú viac náhľadov a katalógový výber, kde nájdete rôzne druhy svietidiel od výmyslu sveta. Pri výbere na internete v internetovom obchode strávite síce dlhší čas, aby ste si poriadne a s rozvahou vybrali, ale celkovo ušetríte čas, ako keby ste šli do kamennej predajne.

Cena svietidiel

Pri výbere svietidiel hrá dôležitú úlohu cena a cenník svetiel, lámp, nočných, či kuchynských lámp, alebo aj kúpeľňových svetiel, nástenných a stropných, alebo stolových a pod. Ak nemáte s čím porovnať cenu, potom kupujete na základe „výšky“ – hrúbky vašej peňaženky. Sú však aj špeciálne druhy, kde hľadáte na rôznych miestach a možno prejazdíte aj kopu benzínu, kým nájdete tovar, aký hľadáte. Vtedy je lepšie sadnúť pred počítač a objednať si svietidlo, lampu, svetlo, čokoľvek rýchlo a aj za dobrú cenu. Do niekoľkých dní máte tovar doma, prekontrolujete si ho a môžete ho používať. Výhody e-shopu  na svietidlá sa mnohonásobne potvrdzujú. Niektoré e-shopy sú podporené aj kamennou predajňou, kde si pre tovar môžete prísť osobne. Je dobré ak si môžete tovar vybrať na mieste v obchode a zároveň sa máte na koho obrátiť v prípade nezhôd, alebo reklamácie.


Firmu nájdete na webstránke Svietidlá Eshop - s predajňou v Bratislave

Fotky svietidiel predávaných cez internet


Moderná domácnosť moderné svietidlá má označenia

predaj cez internet, svietidlá, svietidlá Bratislava,

Súvisiace články