Stropné svietidlá, svetlá a svietidlá na stenu

firmy - Firemné blogy - Svietidlá - Stropné svietidlá, svetlá a svietidlá na stenu
Stropné svietidlá, svetlá a svietidlá na stenu

Stropnými svietidlami rozumieme svietidlá ktoré úzko súvisia so stropom a rovnako je to aj pri svietidlách nástenných. Lenže dizajn môže byť aj podľa individuálnych zákazníckych predstáv a preferencií. Nástenné a stropné svietidlá nájdete v typickom a atypickom tvare rôznych lístkov, poloblúkov, oblúkov, gúľ ...,v kombinácii čiernej a bielej, v rôznych prevedeniach materiálov a farby od výmyslu sveta. Stropné a nástenné svietidlá sú vhodné ako bočné ale aj centrálne osvetlenia obytných miestností, haly, či chodby.

Pokiaľ berieme do úvahy súkromný dom, alebo byt, je dizajn svietidiel priamo spojený s vnútorným pohľadom človeka v ňom bývajúcom. Majiteľ bytu, či domu si želá vytvoriť okolo seba svoj vlastný vnútorný svet vrátane čarovného svetelného sveta. Hľadá svetielko nádeje, svetielko života, svetlo na cestu, či svetlo, ktoré mu svieti vo vízii jeho života pri plnení si svojich plánov a cieľov. Alebo svetlo ktoré mu svieti pri čítaní obľúbenej knihy.

Dizajnéri svietidiel  sa snažia vyjsť v ústrety individuálnym potrebám konkrétneho človeka a keďže sme každý iný, tak inak vnímame svoju predstavu o veciach ktoré chceme, aby nás obklopovali. Je teda náročné pre dizajnéra nájsť práve to, čo hľadá aj samotný zákazník.

Krásne je na tom to, že práve kvôli výnimočným predstavám zákazníkov sa aj dizajnéri snažia o nové výrobky. Rozširuje sa obzor a rôznorodosť prevedenia či už kombinovaných materiálov ako plast, sklo, drevo, prútie, antický bronz, chróm alebo tvarov ako kocka, kosoštvorec, obdĺžnik,   alebo prevedenie maľovaného skla, vlisovaného obrázku do skla atď.

Ľudia túžia po komforte, kvalite a kvalitnom prevedení a aj po vyvážení  „zón“ bytu so zameraním na výzdobu, dekorácie a celkový vzhľad priestoru v ktorom žijú. Profesionálne navrhnuté a vytvorené svietidlá sú schopné dávať nový štýl a vzhľad Vášho domova, kancelárie, či miesta do ktorého sa bude chcieť vracať každý deň (i noc J).

Zaujímavý výber svietidiel nájdete v obchode na stropné svietidlá.

Je na zvážení každého z nás aké svietidlo si kúpime a aké svetlo nám bude svietiť na ceste poznania budúcnosti J. Výber je obrovský, prídite nás navštíviť do našej kamennej predajne svietidiel v Bratislave.


Firmu nájdete na webstránke Svietidlá Eshop

Fotografie stropných a nástenných svietidiel


Stropné svietidlá, svetlá a svietidlá na stenu má označenia

internetový obchod, kamenná predajňa, svietidlá, svietidlá Bratislava,

Súvisiace články