10 dôvodov prečo nosiť predlžené vlasy

firmy - Články - Internetové obchody - 10 dôvodov prečo nosiť predlžené vlasy
10 dôvodov prečo nosiť predlžené vlasy

1.) Aplikácia predĺženia trvá niekoľko hodín alebo CLIP-IN spôsobom pár minút ale pol roka máte krásne, lesklé a hlavné dlhé, alebo hustejšie vlasy.

2.) Predĺžením vlasov kráčate s dobou! Nielen herečky a speváčky, či moderátorky sú tie, ktoré diktujú trendy aj vy môžete kedykoľvek začať a ukázať sa že viete byť COOL. Takáto zmena ak ju urobíte sama od seba Vám zvyšuje sebavedomie a cítite sa krásnou.

3.) Pri zle ostrihanom účese je riešenie ako to napraviť. Toto riešenie je síce drahšie ale čo už, keď máte hrozný strih a chcete vyzerať dobre. Predlžením vlasov meníte strih k nepoznaniu.

4.) Predĺženými vlasmi nič nepokazíte. Jedine ak náladu závistlivej kolegyne, ktorá Vám závidí, či vlasy predĺžené máte, alebo nie. Je mnoho iných metód na zmenu vlasov, ktorými pokazíte viac ako len účes, alebo strih. Napríklad chemické farbenie...  Po spočítaní nákladov na farbenie počas roka sa Vás predĺžené vlasy môžu vyjsť lacnejšie.

5.) Pri rozštiepených končekoch máte možnosť predĺženými vlasmi zakryť ich nedostatky. Budete krásna na počkanie a navyše sa Vám vlastné vlasy môžu nenápadne regenerovať.

6.) pri CLIP-IN vlasoch môžete experimentovať tak často ako budete chcieť. Nič nebráni tomu aby ste každý týždeň, či deň nemali iný účes. Variabilita je závislá len od Vašej zručnosti a od Vašej peňaženky.

7.) Zmena je život, život je štýl, štýl je krása, krása sú vlasy. Ak neinvestujete do svojho života, neinvestujete do svojej krásy. Buďte IN buďte v pohode.

8.) Slávnosť sa vyznačuje tortou, dobrou hudbou, vínom, potleskom, spoločnosťou v ktorej sa cítite dobre. Predlžené vlasy Vám umožnia vychutnávať si sladký život plný príjemnej hudby, opojného vína ak chcete. Potlesk si musíte zaslúžiť alebo si zatlieskajte sama a do spoločnosti si dámy s dlhými, či predlženými vlasmi cenia – hlavne chlapi.

9.) Sloboda vyjadrovania - Emócie sa vyjadrujú rôznymi spôsobmi. Netrhajte si vlasy ale predlžujte. Ak sa budete riadiť podľa ostatných, tak Vám vlasy vypadajú samé. Ale ak pôjdete optimistickou cestou a podľa seba budete sa cítiť slobodná a voľná.

10.) Predĺženými vlasmi prekvapíte svojho partnera, tak že Vás nespozná a večer môže byť aj pre Vás prekvapením. Partner Vás zahrnie romantikou a láskou a to všetko iba kvôli predĺženým vlasom.


Firmu nájdete na webstránke Vlasy online - predaj vlasov na predĺženie

Fotky predĺžených vlasov


10 dôvodov prečo nosiť predlžené vlasy má označenia

dlhé vlasy, predaj vlasov, predĺženie vlasov,

Súvisiace články