Plesová sezóna

firmy - Články - Internetové obchody - Plesová sezóna
Plesová sezóna

Ples je jedným z najkrajších okamžikov, ktorý si môžeme na rozdiel od svadby, stužkovej slávnosti, alebo promócií zopakovať kedykoľvek a aj niekoľkokrát v roku, ak samozrejme rátame samé seba.

Na ples patria krásne šaty, šperky a nová kabelka, pekné nechty, nové vlasy, make-up, dobré jedlo, hudba, tanec, víno, a my slečny, dámy provokatérky, ktoré vieme, čo chceme. Vyzerať na plese skvelo je to, čo ples oživuje, dopĺňa a robí ples tým, prečo sme naň prišli. Lesk trblietavých náušníc, náhrdelníka, prsteňa a náramkov, či korunky vo vlasoch nám pridáva niečo plus, to, čo nenosíme bežne, ale to s čím prídeme na výnimočnú udalosť ozdobené.

Plesová sezóna je za dverami, čakajú nás plesy
Pripravujeme zoznam plesov v Bratislave 2012

Vlasy sú prvkom, ktoré nás zdobia  a dotvárajú harmóniu, ktorú dámy ocenia, niektoré závisťou „odsúdia“ a muži svojim pohľadom precítia.

Dôležitý okamžik je teda predo dvermi a nás už teraz zaujímajú tie záblesky fotografov, reči, ktoré začujeme a vety, ktoré o nás napíšu v bulvári. Také sme my ženy provokatérky, chceme byť tými, ktorými nás dotvoria, ale chceme byť aj samé sebou.

Tento večer patrí nám.

Nemyslite si, že sme vyhodili toľké peniaze pre tento jediný párhodinový ples. Nie nadarmo sme si strihali vlasy, predlžovali a farbili ich, nie nadarmo sme sa fintili už dva týždne pred plesom, nie nadarmo sme sa Vám milí páni chceli páčiť. My vieme, čo chceme a vy viete, čo z nás chcete mať, ale na plese Vám to ukážeme tak, ako ste vôbec nečakali a v tom sme iné, sme prekvapujúco ženské a hriešne nevinné.

Ples pre nás neznemená iba jeden večer, ale niekoľko rokov, počas ktorých si naň spomenieme. Je pre nás zážitkom a preto milí páni, milé dámy nekazte nám našu radosť, pretože my sme prišli na ples už teraz spomínať. Buďte našim doplnkom nášho programu, buďte našim radostným a okúzľujúcim zážitkom, ktorý pre nás tak veľa znamená.

Chceme na Vás a na nás spomínať aj po plese na ktorý sme sa tešili, počas ktorého sme sa tešili a aj teraz, keď sa na ples chystáme a vyberáme si šaty, účes a všetko, čo k našej kráse patrí. Chceme sa tešiť, chceme sa radovať, chceme byť tie, ktoré tvoria históriu, chceme byť tie, ktoré sú pre Vás inšpiráciou, podnetom záujmom, povzbudením, nápadom, motívom a Vašou múzou, ktorá Vás obklopí a privedie do stavu nekonečne dlhého časopriestoru novej éry Vášho bitia.

My sme tie, ktoré majú byť stredobodom pozornosti a nie tie, ktoré závisťou ohováraním a intrigánstvom ohurujú okolie aby zaujali. My chceme byť tie ktoré zaujmú a o ktorých sa píšu nové články. My sme tie, ktoré Vás, milí páni  dotvárajú, aby ste boli pekní J.

Plesová sezóna predo dvermi a plesová sezóna za dverami našej a Vašej fantázie, ktorá Vám poradí ako sa na ples obliecť, čo si dať na seba a aký účes použiť.

„Fantázia je dáma, ktorá sa na nič nehrá a prichádza ruka v ruke s tým, ako budete na najbližšiu plesovú sezónu na plesoch vyzerať“.

Základom úspešného plesu je dobrá propagácia, nám sa podarilo vypredať Incheba Expo Arénu aj počas krízy a na ples sa prišlo baviť takmer 800 ľudí. Tento rok sa organizuje ďalší ročník úspešného Plesu Bratislavských Farností. A ako je na tom Váš ples? Vaša Firma na internete?


Firmu nájdete na webstránke Vlasy na predĺženie

Fotografie z plesu v Bratislavskej Inchebe


Plesová sezóna má označenia

plesy Bratislava, predĺženie vlasov, vlasy,

Súvisiace články