Stužková slávnosť

firmy - Články - Internetové obchody - Stužková slávnosť
Stužková slávnosť

Stužková je ocenením, uctením si dospelosti, vyvrcholením nášho niekoľkoročného snaženia a k tomu patrí samozrejme oslava. Nebola by to ale stužková, skutočná slávnosť, ak by na nej neboli dievčatá krásne a skvelo vyzerajúce, teda aspoň by sa o to všetky nesnažili. Tento dôležitý okamžik sa vrýva do pamäte všetkým hlavne preto, že tá tréma pred dôležitou skúškou a následne uvoľnenie znamená obrovský skok do dospelosti.

Mladé dámy sa vyfintia od hlavy až po päty, ale hlavne sa budú všetky sústrediť na svoje vlasy. Nie každá ich má husté, nie každá kučeravé a nie každá zdravo bohaté. Vždy je tu iný účes a iný strih. Tie, ktoré majú vlasy bohaté a husté si ich nechávajú vyžehliť a tie, ktoré sú na krátko ostrihané, zrazu začali túžiť po vlasoch dlhých. Chcú byť neobyčajné, nové, krásne ale hlavne zmenené.

Ale aj tie dámy, ktoré síce túžia po dlhých a bohatých vlasoch chcú to isté. Čo v takom prípade? Dámy nezúfajte, aj pre Vás existuje niekoľko rád, niekoľko fínt a tajomstiev, ktoré Vám pomôžu pri výbere účesu na Vašu dlho očakávanú stužkovú. Veď nejedna celebrita sa zmení za niekoľko hodín k nepoznaniu a to i viackrát za mesiac, tak prečo by to nešlo vyskúšať na Vás, všakže? Účes Vám ale poslúži nielen pre túto jedinečnú príležitosť, ale možno s ním budete mať aj novší pohľad na seba samú. A to v takej polohe (zmeny), aká Vám ďalšie obdobie života ukáže správnu vizáž, po ktorej ste túžili.

Cena ktorú teda zaplatíte neznamená iba jeden okamžik, ale mala by pre Vás znamenať nový smer. Ak zoberieme do úvahy len samotné predlžovanie vlasov, môže to pre Vás znamenať doslova až takú tolerovanú závislosť, pretože sa cítite zmenená a vlasy máte zahustené. Ale niečo, za niečo (krása bolí) - k tomu aby ste boli krásna potrebujete samozrejme aj peniaze a pri zahusťovaní vlasov to nie je lacná záležitosť. O to viac Vás teší výsledok, keď máte krásne nové ľudské a kvalitné vlasy a cítite sa jednoducho skvelo, slobodná a nezávislá, hoc ste za to poriadne zaplatili.

Riešenie s cenou predĺžených vlasov rieši metóda zahusťovania zvaná Clip-in. Pri metóde Clip-in pripínacích (klipovaných) vlasov ide o to, aby ste mali možnosť si vlasy naklipovať podľa Vášho času a samozrejme za prijateľnejšiu cenu ako napríklad predĺženie keratínom v kaderníckom salóne. Záleží teda na tom, koľko peňazí máte na Vašu zmenu a stužkovú slávnosť vyhradené. Vlasy Clip-in pôsobia prirodzene a nikto nezbadá rozdiel medzi pravými vlasmi a naklipovanými, keď kúpite kvalitné vlasy. Najlepšie urobíte, keď si zaobstaráte 100% ľudské vlasy, kde nikto nezbadá ani to, že vlasy nie sú Vaše. Tieto vlasy sú navyše určené pre každý strih, teda dajú sa použiť takmer vždy. Za niekoľko minút ste pripravená na Vašu stužkovú slávnosť, zmenená a s novým účesom, ktorý môžete použiť aj na druhý týždeň na inú slávnosť, napríklad na kamarátkinu svadbu.

Pamätajte:

Čo hlava, to iný typ a kvalita vlasov, čo strih, to iný druh a čo metóda predlžovania vlasov a spôsob predlženia. To iné „muchy„, ktoré by mal niekto vychytať. Preto netestujte na sebe zmeny, pokiaľ máte iba pár hodín do stužkovej, ale nechajte si poradiť od odborníka na vlasy a to v predstihu aspoň pár týždňov dopredu. Keď už budete vedieť ako na to a vyskúšate si účes, potom môžete experimentovať.

Produkty na zahusťovanie vlasov, doplnky, elektro doplnky na vlasy, nástroje a doplnky a samozrejme  rady ako na predlžené vlasy, získate na stránke www.vlasyonline.sk.


Firmu nájdete na webstránke Vlasy online

Fotky


Stužková slávnosť má označenia

dlhé vlasy, predaj vlasov, predĺženie vlasov,

Súvisiace články