Vypadávanie vlasov môžete zmierniť, alebo aj úplne zastaviť.

firmy - Články - Internetové obchody - Vypadávanie vlasov môžete zmierniť, alebo aj úplne zastaviť.
Vypadávanie vlasov môžete zmierniť, alebo aj úplne zastaviť.

Je mnoho spôsobov ako to dosiahnuť. Samozrejme, že nie všetky metódy vedú k želanému výsledku. Ak použijete nesprávnu metódu na skrášlenie vlasov a zároveň sa budete snažiť neovereným výrobkom zastaviť vypadávanie vlasov, môže dokonca dôjsť k pravému opaku a Vaše vlasy budú padať ešte viac. Preto zvážte a až po dohode s lekárom „experimentujte“.

 

Ako môžeme teda vypadávaniu vlasov zabrániť? Tu je niekoľko tipov:

1.) Dodržujte pitný režim a pite veľa tekutín a keď máme dobre poradiť, potom pite čistú pramenistú vodu!

Existuje  mnoho zdravotných problémov, ktoré vznikajú následkom toho, že sa nenapijeme. Dehydratácia vedie k bolestiam hlavy, migrénam, ekzémom, zlému zápachu z úst, silnému vysušovaniu pokožky a teda aj k nadmernému tvoreniu lupín a samotnému vypadávaniu vlasov,  v dôsledku nedostatočného zvlhčenia (vodou). Ľudské telo je tvorené prevažne z vody % (uvádzajú sa rôzne percentuálne vyčíslenia)ale isto viac ako 50 %. Preto na vodu nezabudnite a dopĺňajte ju kedy môžete – nič nepokazíte. Možno Vás môže zaujímať zloženie vlasov.

2.) Jedzte potraviny s väčším obsahom  vitamínu B!

Vitamín B vytvára mastné kyseliny, glukózu a enzýmy, ktoré sú pre správnu výživu vlasov potrebné. Pomocou vitamínu B sa rozkladajú v tele cukry. Vitamín B obsahujú takmer všetky potraviny okrem ovocia, takže hurá do konzumovania J. Lenže to nie je o konzumácii ale o správnej ,  primeranej  a o zdravej konzumácii. Ak chcete získať dostatočné množstvo vitamínu B, potom jedzte prevažne žĺtok, ryby všeobecne, ale prevažne losos a sardinky, bravčové a hydinové mäso, mrkvu, strukoviny, morčacie prsia, ovsené vločky, kukuricu, pšeničné klíčky,  cibuľu a pivovarské kvasnice – preto majú chlapi vypadané vlasy, lebo to zle pochopili. Oni tie kvasnice nemajú piť, ale jesť J. PS: jeden zo skupiny vitamínov B a to konkrétne B1 je zodpovedný za psychickú náladu – keby ste mali zlú náladu, potom to isto preto, lebo ho máte nedostatok J. B1 sa vylučuje aj potením, teda ak sa veľa potíte, potrebujete ho dopĺňať viac. Ďalšie a vlastne tie o ktorých sme mohli napísať hneď na začiatku, sú vitamíny B2 a B5. Tieto prispievajú k tomu ako budú vyzerať naše vlasy a nechty, preto ich dopĺňajme. B2 (riboflavín)je obsiahnutý v mäse, brokolici, zelenine – všeobecne v špenáte atď.

3.) Svoj jedálniček si doplňujeme prírodnými doplnkami stravy!

O doplnkoch stravy sa veľa píše, či už z komerčného, alebo z nekomerčného dôvodu. Existuje veľa prírodných doplnkov a mnoho z nich denne  vznikne a rovnako aj zanikne – zíde z obehu na trhu. Všetky majú však spoločný koeficient – snažia sa doplniť niečo, čo nám v tele chýba. A keďže to chýba telu, chýba to aj našim vlasom. Dopĺňať iba po dohovore s lekárom!

4.) Používajte bylinky na vlasy a vlasovú pokožku.

Žihľava, Ženšen, Harmanček, Repík a mnoho ďalších. Už takmer všetky bylinky sveta spracováva farmaceutický priemysel a málokto sa zaujíma o to, čo ktorý výrobok obsahuje. Skôr nás zaujíma, či nám ten – ktorý výrobok pomáha vyriešiť náš problém. Čo je samozrejme chyba, pretože keby sme pochopili jednoduchosť bylinných zábalov, možnosti kúpeľov pre vlasy a jednoduché recepty, ktoré si z byliniek – (voľne dostupných v prírode) vieme sami doma pripraviť, potom by sme vedeli nielen aký prípravok nám pomohol ale aj prečo nám pomohol. Vďaka ktorej látke obsiahnutej v bylinkách  sa nám vlasy zregenerovali.

Samozrejme, že okrem vyššie spomenutých možností na regeneráciu, obnovu a zabránenie, či zmiernenie vypadávania vlasov, existuje ďalších tisíc metód o ktorých Vám napíšeme nabudúce. Ak chcete zhustiť alebo predĺžiť vlasy, možno Vás budú zaujímať najčastejšie otázky ohľadom keratínových vlasoch alebo ďalšie tipy na krásne vlasy.


Fotky


Vypadávanie vlasov môžete zmierniť, alebo aj úplne zastaviť. má označenia

krása, vlasy, zdravie,

Súvisiace články