Masívny nábytok z teakového dreva

firmy - Firemné blogy - Nábytok - Masívny nábytok z teakového dreva
Masívny nábytok z teakového dreva

Originálny jedinečný masívny drevený nábytok, aj takéto označenia si získal prírodný nábytok z teakového dreva, najmä vďaka kvalite teakového dreva, jeho jedinečným vlastnostiam vlastnostiam a kvalite spracovania.

Teak (tík) je strom rastúci v južnej a juhovýchodnej Ázii. Teakové stromy dosahujú výšku okolo 30 metrov a patria medzi opadavé listnaté stromy. Drevo z teaku je vhodné na výrobu nábytku práve pre svoju jedinečnosť, eleganciu no v neposlednom rade aj pre vlastnosti. V súčasnosti teakové stromy rastú v Thajsku, Indonézii, Indii a v Barme, kde majú najlepšie podmienky pre svoj rast.

Výhody nábytku z teakového dreva:

  • teak nebýva napádaný plesňami ani inými škodcami
  • teakové drevo je veľmi pevné a tvrdé
  • drevo z teaku si zachováva svoju stabilitu
  • veľmi dobre odoláva vplyvom počasia
  • zachováva si porovnateľnú hmotnosť s inými drevami

Jedálenské stoly sú považované za miesto stretnutia celej rodiny. Je to miesto, kde sa rodina schádza po celom dni a pri dobrom jedle sa rozpráva o zážitkoch z celého dňa. Kvalitný stôl z prírodného materiálu tieto príjemné pocity umocní a svojím jedinečným opracovaním dodá stretnutiam pri stole príjemnú atmosféru. Z teakového dreva sa okrem jedálenských stolov vyrábajú rôzne komody, skrine, zásuvky, príborníky, knižnice či vitríny. Úložného priestoru v byte alebo dome nikdy nie je dosť, preto vkusný nábytok dotvorí interiér. V prípade stoličiek sa používa kombinácia masívu, liany, hodvábnych poťahov, prípadne pre stoličky na terasu sú použité látky vhodné do exteriéru. Vďaka odolnosti teakového dreva sa z neho s obľubou vyrába nábytok na terasu.

Inšpirujte sa unikátnym nábytkom z masívu a príďte sa pozrieť do showroomu na Galvániho 7 v Bratislave, kde si môžete zblízka prezrieť obľúbené kusy masívneho nábytku. Ak máte radi nákup z pohodlia domova, pozrite si ponuku eshopu s nábytkom, kde si naozaj máte z čoho vyberať.


Firmu nájdete na webstránke Nábytok Bratislava - www.amandari.sk

Fotky masívneho nábytku z teakového dreva


Masívny nábytok z teakového dreva má označenia

eshop s nábytkom, nábytok Bratislava, predaj cez internet, predaj nábytku,