Zásuvkové svietidlá

firmy - Firemné blogy - Svietidlá - Zásuvkové svietidlá
Zásuvkové svietidlá

Poznáte to, chcete si niekde posvietiť, ale stojanovú lampu nemáte kde postaviť. Našťastie máte k dispozícií zásuvku. Máte dve možnosti, buď vyvŕtať dieru do steny a umiestniť tam nástenné svietidlo, alebo v prípade, ak ho potrebujete iba dočasne, môžete siahnuť po zásuvkovom svietidle.

Zásuvkové svietidlá sú špeciálne lampy, ktoré sú určené na jednoduchú inštaláciu iba zasunutím zástrčky do niektorej z voľných zásuviek. Vyrábajú sa v modernom dizajne a sú vhodné ako doplnkové osvetlenie. Svietidlá môžu mať vyhotovenie formou dlhšieho tzv. husacieho krku, kedy možno ohnutím tejto časti lampy jednoducho nastaviť svietidlo do požadovanej polohy, alebo sú vyrábané ako otočné či výkyvné s tienidlom.

Materiály používané na výrobu zásuvkových svietidiel sú najčastejšie kombinácia chrómu a bieleho skla, prípadne matného chróm kombinovaného s bielym sklom. Výhodou takéhoto svietidla do zásuvky je jeho jednoduchá inštalácia bez potreby pevného umiestnenia a jednoduchá možnosť presunúť takúto lampu na iné miesto. Ak ste si práve kúpili nový byt na hypotéku a zariaďovanie ste zatiaľ odložili, ale potrebujete dočasné svietidlo, môžete použiť aj takúto variantu. Hypotéka si žiada svoje zdroje každý mesiac, preto pred tým ako siahnete po takomto dlhodobom záväzku si zistite všetky parametre úveru a všetko o najlepšej hypotéke. Ak budete neskôr ľahko potrebovať urobiť zmeny v úverovej zmluve je dobré, aby ste túto možnosť mali čo najvýhodnejšiu.

Zásuvkové svietidlá si môžete objednať cez internet, alebo navštívte špecializovanú predajňu svietidiel, kde Vám radi poradia s výberom svietidla.


Firmu nájdete na webstránke Svietidlá

Fotky zásuvkových svietidiel


Zásuvkové svietidlá má označenia

osvetlenie, svietidlá, svietidlá Bratislava,