Výber svietidiel pre dom - kúpeľňové svietidlá

firmy - Firemné blogy - Svietidlá - Výber svietidiel pre dom - kúpeľňové svietidlá
Výber svietidiel pre dom - kúpeľňové svietidlá

Ľudia sa pri výbere osvetlenia venujú málo kúpeľňovým osvetleniam. Väčšinou venujeme pozornosť osvetleniam, o ktorých si myslíme, že sú viac na očiach, čiže výberu svietidla do obývačky, jedálne alebo kuchyne. Častou chybou pri nákupe svietidiel do celého bytu, či domu je, že malú pozornosť venujeme kúpeľňovým svietidlám. Ľudia často investujú veľa peňazí do osvetlenia spálne, kde zakúpia najmodernejšie a štýlové svietidlá a na dobré a funkčné svietidlá v kúpeľni akoby pozabudli.

Pri výbere svietidiel pre dom si aj
kúpeľňové svietidlá zaslúžia pozornosť

 

Správne osvetlenie kúpeľne je dôležité pre naše oči a aj celkový dojem. Ak chodíte na návštevy zistíte ľahko, že vaši známi majú nedostatočne dobre osvetlenú kúpeľňu, kde je sotva len jedno malé stropné svietidlo. Ale v poslednej dobe predsa len trend zachraňuje túto situáciu a veci idú dobrým smerom. Všimnite si ako sú osvetlené kúpeľne, alebo toalety v nákupných centrách. Myslíte si, že sú osvetlené dobre? A pôsobia na Vás ako? Sú štýlové? Myslíte si, že ich navrhovali tak aby šetrili aj energiu, alebo ich majú len pre pýchu? A čo u Vás doma?

Je mnoho internetových obchodov, ktoré ponúkajú osvetlenia od výmyslu sveta. Ale nielen design by ste mali riešiť, ale to už iste viete. Niet pochýb, že v nich dostanete nielen svetlá pôsobivé, ale aj dostatočne „silné“ aby osvetlili celkový priestor. Ale...

V predchádzajúcom článku (Kúpeľňové svietidlá – krása a úžitok) sme spomenuli, čo všetko môže mať vplyv na výber svietidla do kúpeľne. Veľkosť kúpeľne tam bola spomenutá, ako jeden z bodov pre výber svietidla. Teda, ak máte malú kúpeľňu, možno postačia dve svietidlá správne umiestnené, ktoré dokážu takúto kúpeľňu dostatočne osvetliť.

Možno uvažujete aj nad stropnými svietidlami, ktoré ste v nákupnom centre videli. Stropné svietidlá však nemusia byť vždy najšťastnejším riešením pre Vašu kúpeľňu. Stropné svietidlá mávajú vyššiu spotrebu elektriny. Preto do kúpeľne odporúčame použiť svietidlá s malým príkonom a s použitím žiariviek. Jednak spotrebujete menej energie a keďže ste si vybrali kvalitný výrobok s možnosťou nahradenia akejkoľvek časti žiarivkového komponentu, šetríte aj spotrebou ropy, uhlíka a chránite tým prírodu a životné prostredie.

Je veľa dobrých riešení, ale jedno je to optimálne – vyberte si preto svietidlá do kúpeľne s odborníkom. Výber dobrých svietidiel, ktoré šetria energiu nájdete aj v e-shope na kúpeľňové svietidlá.


Firmu nájdete na webstránke http://www.svietidla-eshop.sk/

Fotky


Výber svietidiel pre dom - kúpeľňové svietidlá má označenia

svietidlá, svietidlá Bratislava, svietidlá do kúpelne,

Súvisiace články