Túžba žien po dlhých vlasoch ich privádza do stresu

firmy - Články - Internetové obchody - Túžba žien po dlhých vlasoch ich privádza do stresu
Túžba žien po dlhých vlasoch ich privádza do stresu

Mnohé ženy sa boja experimentovať so svojimi vlasmi. Boja sa, že ich zničia, že sa im vlasy znehodnotia, ba dokonca im vlasy vypadajú. Primeraný strach nezaškodí a niekedy môže byť opodstatnený. Určite ste sa stretli s touto vetou: „Také nervy som mala, že mi až vlasy vypadali“ a ono to je aj pravda. Stres vlasom krásu nedodá, preto buďte optimistické a „NESTRESUJTE“. J S vlasmi môžete experimentovať, len pamätajte, že všetkého veľa škodí... pritom jednoducho pripnuté CLIP-in vlasy alebo profesionálne predĺžené vlasy môžu byť spôsobom, aby vlasy boli dlhšie a hustejšie.

 

Kedy je dobre spojiť sa s odborníkom na zdravie vlasov a vlasovú kozmetiku?

Určite sa spojte s odborníkom hneď keď je to možné lebo tým nič nepokazíte. Nerobte kroky na vlastnú päsť a ak Vám výrazne padajú vlasy a vidíte denne viac ako 150 vypadaných vlasov, potom určite neskúšajte a neexperimentujte na svojich vlasoch, ale poraďte sa so svojim lekárom, ktorý môže určiť príčinu vypadávania Vašich vlasov. Neodkladajte a nepodceňujte to!

 

Nie je takmer nič horšie (z pohľadu komplexnej krásy ženy) ak žene začnú výrazne vypadávať vlasy. Príčiny vypadávania vlasov môžu byť rôzne: stres, ochorenie štítnej žľazy, choroba z povolania - neónové svetlá hál, Alopécia a niekedy aj rakovina. Nie je však dôvod na strach, všetko má svoju príčinu a aj riešenie, preto v prípade, že potrebujte vyriešiť problém s vlasmi – hľadajte PRÍČINU a snažte sa ju odstrániť a problém sa stratí. Držíme palce.


Fotografie k článku


Túžba žien po dlhých vlasoch ich privádza do stresu má označenia

dlhé vlasy, predĺženie vlasov, vlasy,

Súvisiace články