Tip na originálny darček

firmy - Firemné blogy - Darčeky - Tip na originálny darček
Tip na originálny darček

Poznáte to blíži sa sviatok Vášho blízkeho a vy hľadáte, čím by ste ho obdarovali. Na internete našťastie existujú web stránky s tipmi na darčeky, členené podľa toho, či chcete obdarovať muža, ženu alebo deti, prípadne členenie na darčeky podľa sviatku, k narodeninám, výročiu alebo vianočné darčeky. Dnes sa pozrieme na zopár darčekov dovezených z Ázie. Ide o ručne vyrábané výrobky, ktoré je možné objednať v eshope, alebo vyzdvihnúť osobne v predajni v Bratislave.

Darček laquerová miskaTip na darček originálna miska. Ide o prekrásnu misku z bambusového základu, na ktorom je nanesených až 15 vrstiev špeciálneho laku - laqueru. Vrstvy sa musia nanášať postupne až po vyschnutí každej vrstvy, čo trvá približne 2 dni. Takto získaný vysoký lesk laku je ozdobený škrupinkami vajíčok a morských živočíchov. Miska amber eggshell sa predáva v dvoch veľkostiach a má unikátny lodičkový tvar, možno ju kombinovať z ďalšími výrobkami z kolekcie amber eggshell.

ethno náramkyRučne vyrábané náramky v štýle ethno v rôznych typov a farebných kombinácií dovezené z Barmy potešia milovníkov ethno štýlu. Elegantné čierno zlaté kombinácie, rôzne motívy s letnými farbami si môžete pozrieť priamo v showroome alebo si ich objednať cez internet. Obchod ich posiela poštou alebo kuriérom.

perleťové prestieranieĎalším tipom na obdarovanie je unikátne perleťové prestieranie. Ide o originálny dizajn prestierania, ktoré je praktické a trvácne. Je to ručne vyrobené prestieranie z perleti v štandardnej veľkosti aké sa vyrábajú v Európe. Materiál zaručuje stálosť tvaru aj farby, takže by malo vydržať dlhšie v porovnaní s látkovými prestieraniami.

červený svietnik na VianoceNajkrajšie sviatky roka Vianoce a s tým spojený nákup vianočných darčekov sa spája s nezameniteľnou atmosférou. Spríjemniť vianočné chvíle sebe alebo niekomu koho chcete obdarovať môžete tiež krásnym 10cm vysokým svietnikom. Tento červený svietnik je ručná práca z bambusového základu lakovaný laquerom. Ozdobí stôl na Vianoce ale aj iné sviatočné dni. Každý deň môže byť výnimočný ak sa tak rozhodnete.

Miska Asian Design HouseMiska je vyrobená na základe troch princípoch Asian Design Housu. Konceptom ich produktov je používanie prírodný materiálov, využívanie recyklovaných a obnoviteľných materiálov, inovatívny a súčasný dizajn. Každý jeden vyrobený kus je unikátny a vyrábaný autentickým procesom. Miska je pekným darčekom do domácnosti, v ponuke je v dvoch rozmeroch, prípadne je možné si ju objednať aj samostatne. Hľadáte viac tipov na darček dovezený z Ázie?


Firmu nájdete na webstránke Tip na darček z Ázie

Fotky tipov na darčeky


Tip na originálny darček má označenia

bývanie, darčeky, predaj cez internet, tipy na darčeky, tipy na nákupy,