Svietidlá z prírodných materiálov

firmy - Firemné blogy - Svietidlá - Svietidlá z prírodných materiálov
Svietidlá z prírodných materiálov

Máte radi prírodné materiály a v takomto prírodnom štýle si zariaďujete bývanie? Ak hľadáte originálne svietidlá z prírodných materiálov do vášho príbytku, môžete sa inšpirovať unikátnymi svietidlami a lampami z kukiel priadky morušovej, svietidlami z liany, kôry morušovníka a ratanového vlákna. Ide o svietidlá vyrábané v Ázii, ktoré na Slovensku predáva eshop www.amandari.sk

Stropné svietidlo superchysalis. Na výrobu svietidla sa použili kukly priadky morušovej v prírodnom odtieni, ktoré sú prichytené na drôtoch z nehrdzavejúcej ocele. Ako svetelný zdroj do svietidla sa doporučuje s výkonom maximálne 100 W.

Stolová lampa z konárovStolová lampa Grande Vertigo. Zaujímavá kombinácia prírodných materiálov v tomto prípade vertikálne umiestnených konárov prichytených o podstavec svietidla, z ktorého na malom stojane vytŕča bavlnené tienidlo. Svietidlo vytvára príjemnú atmosféru a zaujímavo vyzerajúce osvetlené konáre. Rozmer lampy 20x80x45 cm.

Svietidlo z lianySvietidlo Roll Stone. Ďalšie svietidlo z prírodného materiálu, konkrétne z liany. Liana je prepletená a vytvára akýsi plášť okolo svetelného zdroja. Tým pádom po zasvietení lampa vytvára krásnu kresbu na stenách vďaka tieňu liany. Na osvetlenie je možné použiť zdroj maximálne 60 W. Svietidlo možno využiť ako voľne visiace, alebo podlahové.

Svietidlo z kukiel priadky morušovejSvietidlo midnight moon. Polnočný mesiac, aj takto možno nazvať ďalšie svietidlo z kukly priadky morušovej. Skombinovaná čierna farba kukiel priadky morušovej s nehrdzavejúcou oceľou vytvára unikátne prírodné závesné svietidlo, ktoré možno použiť ako osvetlenie jedálenského stola alebo voľne visiace.

Ak Vás upútali ukážky našich svietidiel z prírodných materiálov, určite si pozrite celú našu ponuku so svietidlami, alebo sa zastavte v showroome na Galvániho ulici v Bratislave.


Firmu nájdete na webstránke amandari.sk - Svietidlá a lampy z prírodných materiálov

Fotky svietidiel z prírodných materiálov


Svietidlá z prírodných materiálov má označenia

bývanie, lampy, svietidlá, svietidlá do bytu, tipy na darčeky,