Stojanové lampy a krása stojanových lámp

firmy - Firemné blogy - Svietidlá - Stojanové lampy a krása stojanových lámp
Stojanové lampy a krása stojanových lámp

Stojanové lampy patria medzi vynikajúce riešenie doplnenia interiéru svetlom ale aj dekoráciami, takmer kdekoľvek, kde potrebujeme zosilniť, teda zvýšiť svetelný priestor. Stojanové lampy sa dajú preniesť z miesta na miesto a v tom je ich základná úloha a teda aj výhoda. Ďalšou výhodou je možnosť použitia napríklad pri maľovaní bytu. Keďže nábytok pri maľovaní máme sústredený v strede izby, alebo v inej miestnosti a chránime iné svietidlá, potom stojanová lampa je využitá na 200% viac ako počas celého roka.

Vedľa našej postele stojí lampa stolová

Nikto nevie že je tam, nik sa pred ňou neschová

Mylné je však myslieť si, že keď svieti, vidí nás

Pod lampou je najväčšia tma, avšak pozor na jej jas.

Stojanové lampy nachádzajú široké uplatnenie a ich možnosti sú z hľadiska estetiky veľmi slušné. Na ich výrobu sa používajú materiály ako sklo, porcelán, kov, chróm, meď, drevo a mnoho iných materiálov, ktoré sa vedia vynikajúco kombinovať. Asi najdôležitejším doplnkom takejto lampy  je jej tienidlo. To môže byť prútené, papierové, textilné, sklenené, porcelánové, farebne maľované alebo aj extravagantné a niekedy až gýčovité. Tienidlo dáva stojanovej lampe dušu a pri správnom použití materiálov Vám dokáže zlepšiť náladu. Keďže lampa je  premiestniteľná, môžeme svietidlo nazvať mobilným a stojanová lampa teda môže dopĺňať raz kuchyňu, obývaciu izbu a inokedy poslúži aj v pracovni alebo v detskej izbe. Stojanové lampy sú čoraz viac dopĺňané o tzv. malé pomocné lampy, ktoré sú pripevnené zväčša na stojane z boku a slúžia nám ako bodové svetlá v prípade, že napr. pri stole, kde potrebujeme zacieliť na konkrétnejšie miesto nám umožnia použitie silnejšieho a presnejšieho svetelného toku.

Online nákup svietidiel nám ponúka široký výber, technické vysvetlenie a zároveň možnosť vybrať si zo stoviek lámp a svietidiel pre domácnosť a špecializovaný obchod Svietidla-eshop.sk  je pripravený Vám tieto svietidlá ponúknuť. Nech sa páči, ak ste z Bratislavy, môžete navštíviť aj kamennú predajňu na Medveďovej ulici 1/A, kde Vám ochotne poradia a navyše na objednávku si môžete vybrať aj z takých motívov, ktoré majú v katalógoch.


Firmu nájdete na webstránke Svietidlá eshop s predajňou v Bratislave

Fotky stojanových lámp a svietidiel


Stojanové lampy a krása stojanových lámp má označenia

stojanové svietidlá, svietidlá, svietidlá Bratislava,

Súvisiace články