Senzorové lampy

firmy - Firemné blogy - Svietidlá - Senzorové lampy
Senzorové lampy

Pokiaľ hľadáte ideálne riešenie svojho exteriéru s ohľadom na vyšší komfort a bezpečnosť, tak svoju pozornosť upriamte na senzorové lampy. Pokiaľ ste vlastníkmi rodinného domu, určite si vybavíte množstvo miest, ktoré by si zaslúžili viacej svetla. Ako to ale dosiahnuť bez toho, aby ste museli inštalovať nové rozvody s manuálnymi vypínačmi?

Senzorové svietidlá sú jednoznačnou odpoveďou na moderné osvetlenie potrebného priestoru. Tmavé schodište, zákutie chodby ale aj príjazdová cesta ku garáži môže byť večer nebezpečná, najmä pokiaľ sa tam hrávajú deti. Senzorová lampa sa rozsvieti ihneď ako zaznamená akýkoľvek pohyb v pokrytom priestore a v pravý čas poskytne svoju svetelnú ochranu. Všetko sa dá individuálne prispôsobiť danej oblasti podľa požiadaviek na prechod. Senzorové lampy s LED svietidlami sú skutočnou raritou, ktorú vďaka nízkej spotrebe energie vyhľadáva stále viac zákazníkov. Vďaka kvalitným snímačom a správnemu nastaveniu sa nemusíte báť, že by sa rozsvecovali vždy keď okolo preletí nejaký vtáka alebo prebehne pes.

Lampy s pohybovým snímačom sú vhodným riešením v oblasti zabezpečenia domu a bezpečnosti. Každý dom si zaslúži svoje elegantné osvetlenie, ktoré bude reagovať na váš pohyb a tím ušetrí veľké množstvo energie spojenej s klasickým svetlom, ktoré ostáva zbytočne dlho zapnuté. Nesvieťte dlhšie ako je to naozaj nutné a vneste do svojho života inovačný prvok, ktorého hlavnou úlohou je zvýšiť komfort vášho bývania. Túto neoddeliteľnú časť moderného bývania ocenia ako deti, tak aj náhodná návšteva vo večerných hodinách, ktorá váš pozemok tak dokonale nepozná. Senzorové osvetlenie plní predovšetkým funkčnú úlohu, ale samozrejme ide aj o moderný prvok s nezameniteľnou podobou svietidla. Pohrajte sa so svojím priestorom okolo domu a pridajte mu na sviežosti, k čomu vám dopomôžu aj senzorové lampy.


Firmu nájdete na webstránke Svietidlá - eshop a predajňa v Bratislave

Fotky


Senzorové lampy má označenia

predajňa svietidiel, svietidlá, svietidlá Bratislava, svietidlá so senzorom pohybu,

Súvisiace články