Presné vŕtanie dier do stropu podlahy a stien

firmy - Články - Stavebníctvo - Presné vŕtanie dier do stropu podlahy a stien
Presné vŕtanie dier do stropu podlahy a stien

Potrebujete vyvŕtať otvory pre telefónny kábel, alebo pre ventilačnú jednotku? Pre vytvorenie presných a súmerných dier v betónovej stene, alebo v paneli sa používajú kvalitné vŕtačky s ktorými je možné vyvŕtať otvor až do šírky 12 cm.

Vŕtanie diamantovými vrtákmi a špeciálnymi vŕtačkami „Profi náradím“ sa používa na vyvŕtanie presných dier pre elektrické káble a rozvody, telefónne prípojky a káble pre telekomunikácie, pri inštalačné potrubia ako voda, plyn, kúrenie a to medzi dvomi stenami, ako aj do stropu a podlahy. Ďalej sa vŕtajú otvory na odvetrávacie „malé“ otvory pre klimatizačné jednotky, vetracie otvory pre vetracie komíny menších rozmerov v strope/streche, ale aj malé otvory pre káble, prípojky pre počítače v kanceláriách – medzi nimi, pre antény, satelity a mnoho ďalších. Takže využite a uplatnenie vŕtačiek by sme mali, kto už len tú prácu urobí, že.

Aj keď máte akékoľvek zručnosti, nová kvalitná vŕtačka, alebo vŕtačka o ktorej ste doteraz nepočuli, pretože sa používa len na špeciálne použitia, Vás môže prekvapiť. Ak sa pustíte do vyvŕtanie dier v železobetónovej stene, alebo do panelu, mali by ste vedieť, že na druhej strane môže niečo „niekto byť“. Pre presnosť takejto operácie sa využívajú nastavenia ale aj skúsenosti s touto vŕtačkou. Aby bola  zaručená presnosť celej operácie, sú potrebnú „skúšky naostro“. Ak ste to predtým nerobili, bude Vaša stena prvá, ktorá to zažije a môže to dopadnúť všelijako, resp. možno sa zoznámite „chtiac-nechtiac“ s Vašim susedom J. Preto je dobré osloviť profesionálov, ak sa chcete vyhnúť problémom.

Vŕtačky sú vyrábané a navrhnutú tak, aby do prostredia púšťali čo najmenej hluku, prachu i (oleja) a otrasu. Diamantové vŕtanie je nutné tam, kde potrebujete vytvoriť presné tvory takmer do akejkoľvek hrúbky a hĺbky.

Pre vytvorenie presných otvorov kvalitnými vŕtacími zariadeniami a pre vyriešenie Vašich nutných úprav a dier do stropu, steny v rámci panelákových domov, rodinných domov, bytov, kancelárií, priemyselných stavieb i nových veľkorozmerných stavieb kde potrebujete využiť ich služby profesionála, môžete osloviť firmu v rámci Bratislavy a západoslovenského kraja, ktorá sa zaoberá rezaním, vŕtanímbúraním. Spoločnosť  SAVEEXPRESSPROFFI s .o. Bratislava – Petržalka.


Firmu nájdete na webstránke Rezanie a vŕtanie

Fotky


Presné vŕtanie dier do stropu podlahy a stien má označenia

jadrove vrtanie, Jadrové vŕtanie a rezanie, jadrove vrtanie do betonu, vŕtanie betónu, vŕtanie betónu Bratislava, vŕtanie betónu Petržalka, vrtanie do panelu, vrtanie otvorov,

Súvisiace články