Pizza konečne pri Bratislave v Rusovciach za vynikajúcu cenu

firmy - Články - Reštaurácie - Pizza konečne pri Bratislave v Rusovciach za vynikajúcu cenu
Pizza konečne pri Bratislave v Rusovciach za vynikajúcu cenu

Rusovský penzión a Rusovská reštaurácia pri Bratislave s potešením oznamuje, že od apríla 2012 bude v reštaurácii ponúkať pizzu. Aj vy si budete môcť vybrať z desiatich druhov pizze: Margherita, kukuricová, šunková, šunkovo-šampiňónová, tuniaková, vegetariánska, Hawai, salámová, pikantná a Gazdovská. Jedálny lístok teda rozšírili o pizzu a ak prídete s partnerom, ktorý má chuť na iné, potom stále platí, že máte možnosť objednania  aj ďalších vynikajúcich a chutných jedál podľa aktuálneho jedálneho lístka. Rusovský penzión sa pre podávanie Pizze v reštaurácii rozhodol z dôvodu  doplnenia špecialít, ale hlavne z dôvodu toho, že je o pizzu v Bratislave i pri nej  veľký záujem.

Reštaurácia v Rusovskom penzióne je štýlová a je ideálne, ak hľadáte miesto pri Bratislave, kam zájsť s priateľmi, alebo rodinou na dobrý obed, či večeru a odteraz aj na dobrú pizzu. Keďže s pizzou začínajú, bude Pizza ponúknutá za uvádzacie ceny.

„Pizza je obľúbená a stále sa nájde dôvod prečo si ju dať“.
Odteraz už aj v Bratislave Rusovciach.

 

Niečo o penzióne pri Bratislave o Rusovskom penzióne:

Kompletne zariadený penzión v Rusovciach pri Bratislave ponúka maximálne možnosti ubytovania s možnosťou relaxu v príjemnom prostredí penziónu a okolia. Je to obľúbená destinácia pre miestnych aj zahraničných hostí, vďaka polohe neďaleko Rakúsko-Maďarsko-Slovenských hraníc. Fanúšikov športu poteší možnosť využitia rekreačných stredísk, ktoré sú vybudované v neďalekom okolí. V penzióne je možnosť používať WiFi pripojenie na internet a celý objekt je nefajčiarsky. V penzióne je možné ubytovať sa aj s domácimi zvieratami (pes/mačka). Penzión má reštauráciu, v ktorej sa určite zastavíte.

Ak chcete teda dobrú pizzu za dobrú cenu, v príjemnom prostredí, k tomu dobre víno alebo pivo, potom neváhajte a navštívte reštauráciu pri Bratislave, v Rusovciach teraz aj s vynoveným interiérom. Na záver Vám želáme príjemný pobyt a vychutnanie si vynikajúcej pizze za jednu z najlepších cien v meste.

Dobrú chuť a príjemný pobyt!


Firmu nájdete na webstránke Reštaurácia a pizzéria - Bratislava Rusovce

Fotky reštaurácie s ponukou Pizze


Pizza konečne pri Bratislave v Rusovciach za vynikajúcu cenu má označenia

Kam na Pizzu, najlacnejšia pizza Bratislava, najlepšia pizza v bratislave , Pizza v Bratislave, Pizza zľavy,

Súvisiace články