Penzión - príjemné ubytovanie

firmy - Články - Ubytovanie - Penzión - príjemné ubytovanie
Penzión - príjemné ubytovanie

Penzióny sú odjakživa určené na krátky pobyt s dobrou stravou a primeranou cenou. Kedysi boli penzióny bez služieb a vybavené len na to, aby si pocestný zložil hlavu, ráno sa naraňajkoval a šiel ďalej. Penzión bol vybavený jednoducho a väčšinou bol spojený s malou krčmou, či výčapom. Dnes sa však štandard niektorých penziónov približuje štandardu hotelov a niekedy ich, trúfame si povedať, aj  tromfne. Penzióny boli menšie ako hotely a prispôsobené základným potrebám ubytovaných hostí.

Meno Penzión pochádza z latinského slova PENDERE, ktoré znamená zaplatiť a význam ubytovania v penzióne vznikol v súvislosti s ubytovaním pre dôchodcov.

Niektorí ľudia sa domnievajú, že to čo platilo pred mnohými rokmi, platí aj teraz, lenže moderné penzióny už nie sú iba pre starších ľudí, ale aj pre mladé rodiny s deťmi a ich miláčikmi (psami, mačkami a pod.), ktoré si na cesty berú so sebou. Penzióny čoraz viac ponúkajú svoje služby a ich vybavenosť sa zlepšuje. Penzión sa v mnohých prípadoch od hotela líši už len cenou, ktorá je vo väčšine prípadov nižšia.

Časy karavanov sú preč a pocestným sa začalo hovoriť „turisti“, takže dnes si turista vyhľadá trasu a sám si naplánuje cestu okolo sveta, vyhľadá si v ktorých mestách prespí, ako sa zdrží a podobne. Turisti často vyhľadávajú miesto na prespanie v penziónoch v blízkosti vlakovej zastávky, keďže nie je nič výnimočné pricestovať vlakom. Cestu a pobyt v penzióne plánujú tak, aby ich cesta mohla pokračovať ďalej bez prílišného zdržania, ale hlavne pohodlne a lacno. Hľadajú miesto, ktoré je overené, lenže kde takýto penzión nájsť?

Ľudia, ktorí hľadajú krátkodobé ubytovanie v blízkom okolí Bratislavy z dôvodu ceny a oddychu pri cestovaní a nechcú bývať vyslovene v meste, môžu navštíviť Rusovský Penzión.

Je to príjemný, útulný a lacný penzión, ktorý Vám poskytne ubytovanie pri Bratislave s možnosťou dobrej kuchyne a pobytu s deťmi. V blízkosti máte niekoľko rekreačných možností.

Penzión je určený na krátkodobý ale aj dlhodobý pobyt, hneď pár minút od centra mesta Bratislava. Má blízke spojenie s vlakom a mestskou dopravou. V penzióne podávajú jedlo v reštaurácii a vedľa reštaurácie vo vnútri je možnosť prenajať si salónik.


Firmu nájdete na webstránke Rusovský penzión

Fotky


Penzión - príjemné ubytovanie má označenia

Penzióny pri Bratislave, Ubytovanie, Ubytovanie pri Bratislave,

Súvisiace články