Nové trendy, nové účesy, nové predlžené vlasy

firmy - Články - Internetové obchody - Nové trendy, nové účesy, nové predlžené vlasy
Nové trendy, nové účesy, nové predlžené vlasy

Keď si dáma sadne do kaderníckeho salónu, má veľké očakávania a predstavy o tom ako by chcela po niekoľkých “hodinách“ vyzerať. Aby sa jej predstava stretla so skutočnosťou, je potrebné aby pri tejto premene bol aj skúsený odborník od “fachu”, ktorý vie čo a kde môže zmeniť. Často sa stáva, že do kaderníckeho salónu príde mladá “absolventka školy” s obrázkom jej ženského idolu a žiada aby ju podľa známej modelky, či herečky ostrihali, prefarbili vlasy a nakoniec jej vlasy aj predĺžili. Pritom jej vlasy sú tak riedke alebo zničené, že by jej takáto procedúra a zmena “k lepšiemu” mohla aj uškodiť. “Nie každá môže byť modelka a nie každá môže mať krásne vlasy”.

Ako v takomto prípade postupovať, keď sú vlasy poškodené a oslava je už za dverami? Ako ísť na stužkovú slávnosť, keď nemáte upravené vlasy? Čo všetko urobiť aby sa Vám vlasy nezničili?

Pre regeneráciu a oživenie vlasov takmer vždy pomôže ostrihanie, lebo strihanie je pre vlasy prirodzené a navyše sa vlasy rýchlejšie zregenerujú.

Ak túžite po dlhých vlasoch, potom predĺženie vlasov -Clip-IN spôsobom pricvaknutia, teda zaklipnutia ľudských vlasových prameňov do Vašich vlasov Vám nijako neublíži. Clip-IN vlasy sú pre Vašu situáciu asi najvhodnejším riešením. Ak by ste v situácii, že Vaše vlasy nie sú celkom v pohode použili trebárs spájanie vlasových prameňov keratínom, mohli by ste ich viac poškodiť.

Keratínové prípravky (bez chémie) samozrejme neubližujú, pretože keratín je jeden z najlepších spôsobov predĺženia vlasov. Obsahuje látky, ktoré sa najviac podobajú prirodzenej výžive a ľudskému keratínu (keratín = súčasť vlasov) Navyše pomáhajú vlasom dodať pružnosť, lesk a zdravie, ale iba kvalitné výrobky! Ale ak máte voliť medzi keratínovým spojením vlasov a predĺžením vlasov Clip-IN technikou, potom zvažujte aj Vašu kvalitu vlasov.

Dlhé vlasy sú módnym trendom a vhodné ozdoby a doplnky do vlasov môžu zakryť nedostatky ak treba, môžu skrášliť a zmeniť povahu vlasov a vylepšiť ich vizáž. Milé dámy - buďte krásne, buďte nové, buďte zmenené, buďte také aké chcete byť, ale predovšetkým buďte samé sebou.


Firmu nájdete na webstránke Vlasy na predĺženie

Fotky


Nové trendy, nové účesy, nové predlžené vlasy má označenia

predĺženie vlasov, vlasy,

Súvisiace články