Lávové lampy

firmy - Firemné blogy - Svietidlá - Lávové lampy
Lávové lampy

Hľadáte svieži prvok, ktorý by príjemne obohatil dizajn vašej izby? Chcete siahnuť po niečom jednoduchom, lacnom a predsa natoľko originálnom, že vám tento doplnok budú všetci závidieť. Aj napriek tomu, že lávové lampy nie sú celkom novým vynálezom a na trhu sú už niekoľko rokov, tak v novo vytvorenom prevedení dokážu vytvoriť nezameniteľný efekt jedinečnosti. Určite vás upútal výklad, kde stála netradičná lampička s atypickým svetelným efektom.

Lávové lampy sa vyrábajú v dvoch odlišných variantách. Naraziť môžete na lávové lampy s trblietkami, kde nájdete prúdiace ligotajúce sa drobné trblietky, ktoré náhodile plávajú v kvapaline, čím vytvárajú skutočne príjemný pohľad na ne. Oproti tomu sa na trhu objavujú tieto lampy s kvapalinou, kde sa nachádza vosk, ktorý sa pôsobením vyššej teploty rozohreje a vytvorí farebné bubliny. Ak vás zaujme ktorýkoľvek typ lávovej lampy, tak jedno majú obe varianty spoločné. Vďaka tomuto bytovému doplnku – dekorácie, získa vaša miestnosť nenapodobiteľný vzhľad. Behom krátkej chvíle si vytvoríte príjemnú atmosféru, ktorú naplní harmonické osvetlenie a nadčasový dizajn. Poddajte sa nekonečnému putovaniu bublín a dajte šancu tomuto dekoratívnemu osvetleniu, ktoré si už našlo miesto v mnohých domoch a bytoch.

Lávové lampy prekvapia svojou nízkou obstarávacou cenou, čím sa stávajú skvelým tipom na originálny darček pre vašich priateľov a známych. Toto na celom svete známe osvetlenie vdýchne každej izbe unikátny vzhľad a vďaka svojej nenásilnej súhre farieb a svetiel nastolí ukludňujúcu atmosféru v dome alebo penzióne, kde spríjemní pobyt pre ubytovaných hostí. Ide o skvelý doplnok, pre ktorý sa vždy nájde miesto na vašej poličke alebo stolíku. Spoznajte aj vy krásu a výnimočnosť dekoratívne ladeného osvetlenia vďaka ktorému si lepšie oddýchnete a zrelaxujete. Spravte radosť sebe a svojim blízkym a potešte ich krásnou lávovou lampou. Navštívte nás v predajni svietidiel v Bratislave a nechajte si poradiť s výberom vhodného osvetlenia.


Firmu nájdete na webstránke Predaj svietidiel - eshop

Fotky lávových lámp predávaných v eshope


Lávové lampy má označenia

predajňa svietidiel, svietidlá, svietidlá Bratislava,