Krištáľové svietidlá

firmy - Firemné blogy - Svietidlá - Krištáľové svietidlá
Krištáľové svietidlá

Niektorí ľudia si v oblasti nasvietenia interiéru potrpia na skutočný luxus, ktorý by zvýraznil ako povahové črty majiteľa, tak aj celistvosť príbytku. Pokiaľ sa budeme baviť o tradičnom osvetlení, ktoré sa nesie v luxusnejšom duchu, tak nesmieme zabudnúť na krištáľové svietidla, ktoré sme doteraz vôbec nespomínali.

Krištáľové lustre sú stále veľký fenomén, je viac ako jasné, že svojím špecifickým vzhľadom sa nehodia do každého interiéru, ale pokiaľ máte tento štýl v obľube, tak pre vás neexistuje lepšie osvetlenie. Honosné krištáľové lustre vynikajú najmä v luxusnejších domovoch, kde si majiteľ potrpí na klasiku s neopakovateľnou atmosférou. Dnes je možné kúpiť rôzna typy a varianty krištáľových svietidiel, ktoré sú v celkovo dostupných cenách. Ide o najstarší typ svietidiel, teda pokiaľ neuvažujeme hradné sviece a fakle. V prípade vášho záujmu narazíte na obrovský výber niekoľkých typovo odlišných svietidiel rôznych veľkostí, tvarov a použitého materiálu. Veľmi obľúbený je krištáľ v kombinácií s leštenou mosadzou prípadne krištáľ kombinovaný s chrómom.

Krištáľ je ušľachtilý prvok, ktorý u vás v dome alebo byte ľudia len tak ľahko neprehliadnu. Brúsenie skla a výroba takýchto svietidiel sa začala na prelome 17. a 18. storočia. Najskôr sa vyrábali na manuálnych strojoch a to až do doby vzniku elektriny, kedy sa objavili prvé stroje poháňané elektrickou energiou. Krištáľové svietidlá dokážu vytvoriť dúhový efekt a rozohrať v danom priestore zaujímavú hru tieňov. Pokiaľ hľadáte úžasný bytový doplnok k dotvoreniu vzhľadu izby alebo vstupnej haly, tak tieto svietidlá môžu byť pre vás tou správnou voľbou. Tieto unikátne svietidlá vo vás prebudia harmóniu a dostatočnú dávku fantázie.


Firmu nájdete na webstránke Svietidlá eshop

Fotky krištáľových svietidiel


Krištáľové svietidlá má označenia

krištáľové svietidlá, lustre, svietidlá, svietidlá Bratislava,

Súvisiace články