Ako využiť zvyšný kameň v kamenárstve

firmy - Články - Stavebníctvo - Ako využiť zvyšný kameň v kamenárstve
Ako využiť zvyšný kameň v kamenárstve

Plánujete obložiť kameňom stenu na chate, alebo stenu letnej kuchyne a chcete to urobiť lacno? Plánujete obložiť chodník prírodným kameňom, chcete si dať vydlaždiť chodníky v záhrade alebo na terase a za rozumnú cenu?

Niekedy riešite výstavbu rodinného domu a rozpočet ste už dávno prekročili. No v pláne je ešte kopec dokončovacích prác, ako napríklad dokončenie chodníka, obklad plotu, alebo obklad schodov. Keďže peňazí už nie je nazvyš, resp. ich už veľa nie je, uvažujete o lačnejších variantoch. Hľadáte, kde by ste kameň kúpili lacnejšie. Najprv sa pozeráte po množstevných zľavách, potom po akciách v „hyperstavebninách“ ale niekedy sa stačí opýtať vo Vašom meste v kamenárstve, či by sa nenašiel materiál, ktorý im zavadzia, resp. či nemajú niečo, čo by Vám lacnejšie predali.

Ľudia to nerobia, resp. málokto. A pritom je napríklad v kamenárstve Apis s r.o. Bratislava kopec plnohodnotného a použiteľného materiálu, ktorý sa jednoducho zvýšil ako „odrezok, úlomok“ a pod. Zvyšný materiál využijete bez problémov, pretože tento materiál je plnohodnotný a dá sa využiť práve na tento účel, ktorý hľadáte. Dá sa využiť na schody, na chodníky okolo rodinného domu, ako dlažba do dielne a pracovných miestností rodinného domu, na balkón, terasu, alebo ako podlaha pre hospodárske budovy. Kamenná dlažba je mrazuvzdorná bezpečná a v prípade drsnejšieho povrchu protišmyková. V kamenárstve Vám ho dokonca pripravili a namieru, jedná sa o formátovaný kameň s veľkosťou 30cm x 20cm x 3cm v rôznych materiáloch ako napr. Mramor, Žula Pieskovec, Travertín, akurát je v rôznych farebných odtieňoch, ale na tento účel to bohato postačí. A ako si správne vybrať prírodný kameň podľa účelu použitia? O tom sa dozviete v ďalšom príspevku.


Firmu nájdete na webstránke Kamenárstvo Apis, s.r.o.

Čo sa dá realizovať zvyšným kameňom - Súvisiace fotografie:


Ako využiť zvyšný kameň v kamenárstve má označenia

Kamenárstvo Bratislava, kamenárstvo recenzie, Lacný kameň, Prírodný kameň cena,

Súvisiace články