Ako predĺžiť životnosť predĺžených vlasov?

firmy - Články - Internetové obchody - Ako predĺžiť životnosť predĺžených vlasov?
Ako predĺžiť životnosť predĺžených vlasov?

Hneď potom ako ste si vlasy na predĺženie zakúpili, je potrebné dobre a správne sa o ne postarať. Ak budete dodržiavať určité pravidlá, môžu Vaše predlžené vlasy vyzerať dobre a vydržia dlhú dobu. Predľžené vlasy sú vynikajúcim módnym doplnkom, ale sú aj drahé. Preto je dobré ich životnosť predĺžiť tak, ako sa len dá. Ak sa budete držať niekoľkých pravidiel, ( niektoré sme už spomínali), vlasy Vám vydržia dlhšie.

Ak ste si vlasy už predĺžili, pamätajte si, že ich nemôžete umývať každých 24 hodín. Umývanie nesmie byť časté pretože sa vysušia, strácajú elasticitu. Raz týždenne by ste ich umyť však mali, pretože ich treba udržiavať v čistote. Dobre ich opláchnite, aby v nich po umytí nezostali zvyšky kondicionéru, či šampónu.

Ak máte prvú skúsenosť s predĺženými vlasmi, obetujte prosím svoj čas a možno aj nejaká finančné náklady na odbornú poradu s odborníkom stylistom, vlasovým kozmetikom, kaderníkom, alebo lekárom, kvalifikovaným odborným lekárom, ktorý sa vlasmi zaoberá. Oni Vám najlepšie poradia ako sa o vlasy postarať, aké výrobky na vlasy sú šetrné, pretože sa tým živia. Používajte len také výrobky, ktoré sú overené a presne určené na ten ktorý druh predĺžených vlasov. Zlé výrobky môžu vlasy oslabiť ale aj poškodiť.

Predĺžené vlasy, či už ide o Clip-In vlasy alebo vlasy spojené keratínom, si kontrolujte či pevne držia, pokiaľ je to možné nesťahujte ich príliš pevne do copu, aby sa neuvoľnili spoje. Snažte sa ich česať pravidelne aby boli vzdušné. A budú vyzerať lesklé a upravené. V opačnom prípade sa môžu zamotať a pôsobiť matne. Ak ich dlho necháte bez opatery, hneď sa to na nich odzrkadlí a vy nechcete predsa vyzerať neupravene, že áno?

Sušte vlasy nie príliš vysokou teplotou, aby sa zabránilo tomu, že sa vlasy vysušia celkovo a stratí sa ich hodnota. Pamätajte, že predlžené vlasy sú citlivejšie na teplo ako Vaše vlastné. Nespáľte ich fénovaním alebo kulmou, či žehličkou!


Firmu nájdete na webstránke Vlasy online

Fotky


Ako predĺžiť životnosť predĺžených vlasov? má označenia

predĺženie vlasov, vlasy,

Súvisiace články